Een positieve zet, aangezien rijlessen met Young Driver CO2-negatief worden

Hoofd marketing bij Young Driver: “Jonge mensen zijn tegenwoordig terecht erg milieubewust en het is belangrijk dat we allemaal doen wat we kunnen om de planeet te beschermen.”

 

Na een reis om in 2019 klimaatneutraal te worden, is een nationaal rijprogramma voor jongeren onder de 17 jaar de eerste rijschool die CO2-negatieve rijlessen aanbiedt in het VK.

 

Primis Player Placeholder

 

Young Driver, die 10-17-jarigen leert autorijden op 70 locaties in het hele land, heeft op verschillende manieren hard gewerkt om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

 

Het bedrijf compenseert alle koolstof die wordt geproduceerd door de elektriciteits- en verwarmingsbrandstof die het gebruikt op zijn locaties en het hoofdkantoor, en ondersteunt de jaarlijkse aanplant van 1.500 loofbomen in het Heart of England Forest. Daarnaast heeft Young Driver nog eens 500 eiken en een wilde bloemenweide voor bijen en dieren in het wild geplant op het negen hectare grote hoofdkantoor in Warwickshire. Het land wordt al enige tijd gebruikt als toevluchtsoord voor pony’s en ezels en als aanmoedigingsplaats voor uilen en torenvalken.

 

Onvermijdelijk

Het bedrijf werkt ook hard om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen door efficiënter te werken en het aantal verplaatsingen te verminderen waar mogelijk. Waar printen onvermijdelijk is, gebruikt Young Driver duurzaam papier en heeft het zich bewust ingespannen om het energieverbruik te verminderen. Het bedrijf neemt ook zijn verantwoordelijkheid serieus om alle Young Driver-leerlingen brandstofbesparende rijtechnieken bij te brengen en zo de volgende generatie automobilisten te helpen hun eigen ecologische voetafdruk te verkleinen door middel van onderwijs.


 

Gezien het feit dat autorijden van nature uitstoot veroorzaakt, compenseert Young Driver nu ook de CO2-uitstoot van de brandstof die het in zijn voertuigen gebruikt via het Shell Go + -beloningsprogramma.

 

Elke keer dat instructeurs een Young Driver-voertuig bij een Shell-tankstation tanken, compenseert Shell de uitstoot door koolstofkredieten te kopen die worden gegenereerd door projecten die bossen beschermen en regenereren. Vorig jaar verbruikten Young Driver-voertuigen bijna 200.000 liter brandstof.

 

Sue Waterfield, hoofd marketing bij Young Driver, zei: “We hebben heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we onze impact op het milieu beperken, en we zijn verheugd dat we nu lessen kunnen geven over CO2-negatieve rijlessen.

 

Atmosfeer

“De aanplant en andere groene initiatieven die we hebben genomen, samen met de compensatie van onze brandstof door het Shell Go + beloningsprogramma, betekent dat we meer kooldioxide uit de atmosfeer verwijderen dan onze lessen opleveren. Jonge mensen zijn tegenwoordig terecht erg milieubewust en het is belangrijk dat we allemaal doen wat we kunnen om de planeet te beschermen.

 

“We proberen zo milieubewust mogelijk te zijn, zowel op onze kantoren als tijdens onze evenementen, waarbij we waar mogelijk plastic voor eenmalig gebruik vermijden, gerecyclede materialen en koolstofafvangpapier gebruiken en alles recyclen wat we kunnen. We plannen het meest eco-efficiënte gebruik van onze teams en onze nieuwe vloot Vauxhall Corsa SE Premiums, en we hopen in de nabije toekomst elektrische voertuigen aan ons aanbod toe te voegen. hoe hard mag je met een aanhanger rijden.

 

Zwaar remmen

“Onze instructeurs leren jongeren ook hoe ze op de meest milieubewuste manier kunnen rijden, zoals hard remmen en anticiperen op de weg die voor hen ligt, zodat het een tweede natuur voor hen kan worden voordat ze zelfs maar voor hun test slagen.”

 

Young Driver is ook partner van het Shell Go + beloningsprogramma geworden en biedt 10% korting op lessen aan klanten die zich hebben aangemeld voor het programma. theorie oefenen online is makkelijker.