Hoe u in 2 stappen een creditcard aanvraagt

Voordat u een creditcard aanvraagt, zijn er enkele stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u de juiste kaart voor u kiest.

1. Bepaal welk type kaart je wilt

Er zijn veel soorten creditcards die geschikt zijn voor verschillende soorten kaarthouders. Bedenk voordat u begint met zoeken wat u wilt, nodig heeft en kunt betalen met uw volgende creditcard. Als je bijvoorbeeld studeert en dit is de eerste creditcard aanvragen van Mastercard die je aanvraagt, wil je misschien een studentencreditcard aanvragen. U kunt ook een kaart overwegen met een lage minimum kredietlimiet om uw uitgaven te beheren. Als u van plan bent een saldo bij te houden en uw rentekosten wilt verlagen, kunt u besluiten om een creditcard met een laag tarief aan te vragen.

2. Vergelijk uw opties

Als je eenmaal hebt besloten welk type kaart je wilt, is het tijd om je opties te vergelijken. U kunt de beoordelingen en tabellen op Finder gebruiken om de volgende functies te vergelijken, zodat u de kosten en baten van elke kaart begrijpt:

Rentetarieven op aankopen, contante voorschotten en saldooverdrachten

Jaarlijkse vergoedingen

Renteloze periodes

Frequent flyer- en beloningsschema’s inclusief bonuspunten en verdienstarieven, evenals hoe u punten kunt verdienen en inwisselen

Gratis verzekeringen inclusief reisverzekering, aankoopbescherming en uitgebreide garantiedekking

Extra kaarthouders en of ze komen met een extra vergoeding

Extra functies, waaronder conciërgediensten, pasjes voor de luchthavenlounge en reistegoed

Bezoek 123creditcardvergelijk.nl om diverse cards te vergelijken.